OK

Vinduespudser Amager, Kastrup og Dragør

Hvis du leder efter en billig vinduespudser, der samtidig leverer et flot resultat, så ring til Tårnby Vinduespolering på Amager og få et uforpligtende tilbud.

Vores mere end 2.000 faste kunder af vinduespolering i Dragør, Kastrup og resten af Amager er din garanti for en god vinduespudser.

Bliv kontaktet af en konsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Fagfolk med 25 års erfaring

Når du vælger Tårnby Vinduespolering vælger du erfaring og kvalitet. Med mange år i branchen ved vi, hvad vores mange tilfredse kunder lægger vægt på hos en vinduespudser. Derfor er punktlighed og et perfekt resultat noget vi prioriterer højt. Det er af denne grund at vores faste kunder til vinduespolering i Dragør og Kastrup på Amager vedbliver med at vælge os, når de skal bruge en god vinduespudser.

For erhverv og private

Hos Tårnby Vinduespolering servicerer vi en lang række af forskellige typer af kunder. Når du skal bruge en vinduespudser Kastrup er vi et sikkert valg, hvad enten det er til private, beboerforeninger, firmaer, forretninger eller alt ind imellem. Vi udfører også gerne lift- og stigearbejde, når opgaven kræver det.

Vinduespolering Amager og Dragør

Her får du altid en vinduespudser Dragør, der er klar til at tage alle typer af vinduer, hvad enten det er alm. vinduer i den private bolig eller større opgaver på store glashuse. Vi kører ud på hele Amager, herunder Dragør og Kastrup og kommer gerne ud til dig!

Hvad koster en vinduespudser på Amager?

Det er en kæmpe fordel at have så mange kunder lige ved siden af hinanden i Dragør, Kastrup og resten af Amager. Dette gør det muligt at holde prisen på en vinduespudser nede - til din fordel!

  • Etplanshus udvendigt fra 100 kr. inkl. moms
  • Etplanshus indvendigt fra 180 kr. inkl. moms

Kontakt din vinduespudser Amager, Kastrup og Dragør

Da priserne herover er vejledende, anbefaler vi at du benytter ovenstående kontaktformular, så vi kan vende tilbage med et godt tilbud specifikt til dig. Du er også velkommen til at ringe til din vinduespudser på telefon  20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

20 70 72 74 Få et tilbud

Årets Håndværker

Finalist 2022

Læs mere

Referencer


Over 2.000 faste kunder er din garanti for et perfekt resultat


Vi dækker hovedstadsområdet