TV Polering

En ren fornøjelse

tlf: 20 70 72 74

Få et tilbud

Vinduespudser Amager, Kastrup og Dragør

Hvis du leder efter en billig vinduespudser, der samtidig leverer et flot resultat, så ring til Tårnby Vinduespolering på Amager og få et uforpligtende tilbud.

Vores mere end 2.000 faste kunder i bl.a. Dragør og Kastrup på Amager er din garanti for en god vinduespudser.

Fagfolk med 25 års erfaring

Når du vælger Tårnby Vinduespolering vælger du erfaring og kvalitet. Med mange år i branchen ved vi, hvad vores mange tilfredse kunder lægger vægt på hos en vinduespudser. Derfor er punktlighed og et perfekt resultat noget vi prioriterer højt. Det er af denne grund at vores faste kunder i Dragør og Kastrup på Amager vedbliver med at vælge os, når de skal bruge en god vinduespudser.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

For erhverv og private

Hos Tårnby Vinduespolering servicerer vi en lang række af forskellige typer af kunder. Når du skal bruge en vinduespudser Kastrup er vi et sikkert valg, hvad enten det er til private, beboerforeninger, firmaer, forretninger eller alt ind imellem. Vi udfører også gerne lift- og stigearbejde, når opgaven kræver det.

Her får du altid en vinduespudser Dragør, der er klar til at tage alle typer af vinduer, hvad enten det er alm. vinduer i den private bolig eller større opgaver på store glashuse. Vi kører ud på hele Amager, herunder Dragør og Kastrup og kommer gerne ud til dig!

Hvad koster en vinduespudser på Amager?

Det er en kæmpe fordel at have så mange kunder lige ved siden af hinanden i Dragør, Kastrup og resten af Amager. Dette gør det muligt at holde prisen på en vinduespudser nede – til din fordel!

Etplanshus udvendigt fra 90 kr. inkl. moms
Etplanshus indvendigt fra 160 kr. inkl. moms

Da priserne herover er vejledende, anbefaler vi at du benytter ovenstående kontaktformular, så vi kan vende tilbage med et godt tilbud specifikt til dig. Du er også velkommen til at ringe til din vinduespudser på telefon 20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

Om mig Telefon 20 70 72 74

håndværkerfradraget logo

Husk, nu kan du igen få penge tilbage via Håndværkerfradraget!

Læs om reglerne her

Referencer.

Referencer.

”Jeg er rigtig tilfreds med Carstens vask af både vinduer og mine solceller. Solcellerne producerer 25% mere strøm når Carsten har været forbi, så han og jeg når nok at blive gamle sammen.”

Jesper Jensen
Nykøbing Mors

TV Polering

Over 2.000 faste
kunder er din garanti for et perfekt resultat

Vi dækker hovedstadsområdet.

hovedstadsområdet
TVPolering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK