TV Polering

En ren fornøjelse

tlf: 20 70 72 74

Få et tilbud

Vinduespolering Amager, Dragør og Kastrup

Ønsker du et god pris på vinduespolering på Amager, så ring til Tårnby Vinduespolering og få et uforpligtende tilbud.

Med mere end 2.000 faste kunder fra Dragør, Kastrup og resten af København har du din garanti for at du her har at gøre med et pålideligt og kundefokuseret firma til vinduespolering.

Dygtig og kundeorienteret

Med mere end 25 års erfaring følger en høj faglig kvalitet. Derudover har de mange år i branchen lært os i Tårnby Vinduespolering, hvad vores kunder lægger vægt på, når der bestilles en vinduespudser. Dette er i særdeleshed punktlighed og et perfekt resultat, hvilket vi sikrer at alle vores kunder får. Sammenholdt med en konkurrencedygtig pris er vi overbeviste om at det er dette, der får vores over 2.000 faste kunder i Dragør, Kastrup og resten af København, til at vælge Tårnby Vinduespolering gang efter gang.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Vinduespolering Kastrup, Dragør og Amager - for private og erhverv

Tårnby Vinduespolering har en bred vifte af kunder, der bl.a. tæller private, firmaer, forretninger, beboerforeninger og alt indimellem. Vi kan løfte de fleste opgaver og kan også tilbyde stige- og liftarbejde, hvis vores kunde har dette behov.

Vi pudser alle typer af vinduer, store og små, for private og erhverv, og dækker hele Dragør, Kastrup og resten af Amager.

Hvad koster vinduespolering?

Hos Tårnby Vinduespolering har vi den fordel, at have mange kunder samlet tæt i Kastrup, Dragør og resten af Amager. Af denne grund kan vi tilbyde nogle meget fordelagtige priser på vinduespolering!

Etplanshus udvendigt fra 90 kr. inkl. moms
Etplanshus indvendigt fra 160 kr. inkl. moms

Hvis du ønsker en konkret pris på netop din bolig, så benyt kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med et rigtig godt tilbud til dig. Du er også velkommen til at ringe på 20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

Om mig Telefon 20 70 72 74

håndværkerfradraget logo

Husk, nu kan du igen få penge tilbage via Håndværkerfradraget!

Læs om reglerne her

Referencer.

”Jeg har brugt TV Polering i mere end 5 år og vil fortsætte med det til den dag mit firma lukker. Man kan altid få fat i Carsten og kan altid regne med at han kommer. Han overholder sine aftaler.”

Andreas Jensen, ejer
Jensen Service ApS

TV Polering

Over 2.000 faste
kunder er din garanti for et perfekt resultat

Vi dækker hovedstadsområdet.

hovedstadsområdet
TVPolering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK