OK

Vaskeanlæg

TV Polering tilbyder vinduespolering ved brug af et vaskeanlæg, der har en række fordele. Udover at være en mere miljøbevidst form for rengøring, er den også mere effektiv, giver et længerevarende resultat og gør det muligt at nå vinduer, facader, solpaneler eller lign., som ellers ville kræve en lift at nå.

Vil du høre mere om hvordan brugen af vaskeanlæg er en fordel for dig? Så ring på telefon  20 70 72 74 eller benyt nedenstående kontaktformular.

Bliv kontaktet af en konsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Miljøbevidst vinduespolering

Det er ikke nødvendigt at bruge sæbe, kemikalier og andre miljøskadelige stoffer i vandet, da rent vand er et meget effektivt middel mod skidt og snavs. Vaskeanlægget forvarmer vandet til 68 grader og vandet behandles og filtreres for alle urenheder.

Mere effektiv vask

Urenheder i vandet har den ulempe, at det efterlader striber på vinduet, som kan forekomme ved traditionel vinduespolering. Men dette undgås helt ved brug af vaskeanlægget. Herved får du helt rene og spejlblanke vinduer, som holder sig renere i længere tid end ved traditionel vinduespolering.

Rengøring på selv utilgængelige steder

Brugen af vaskeanlægget har også den fordel, at det gør det muligt at nå de ellers mere utilgængelige steder. Med teleskopstænger der kan nå 8. sals højde svarende til 25 meter, er det ikke nødvendigt med stiger eller leje af en dyr lift. Dette er naturligvis også med til at gøre det billigere at få pudset vinduerne.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

20 70 72 74 Få et tilbud

Årets Håndværker

Finalist 2022

Læs mere

Referencer


Over 2.000 faste kunder er din garanti for et perfekt resultat


Vi dækker hovedstadsområdet