OK

Effektiv solcellevask

Hos TV Polering tilbyder vi professionel og effektiv vask af dine solceller, således at de er helt rene og derved kan yde deres bedste. TV Polering tilbyder solcellevask i hele Storkøbenhavn.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Benyt nedenstående kontaktformular eller ring på  20 70 72 74.

Bliv kontaktet af en konsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Hvorfor skal solceller vaskes?

Da solceller er placeret udenfor er de naturligvis påvirket af det til tider hårde danske vejr. Snavs, støv, sand, blade o.l. samler sig med tiden som en hinde på solcellerne, hvilket forringer solcellernes effekt betydeligt. Da solpaneler ikke er selvrensende vil jævnlig rengøring af solfangere være afgørende for ydeevne og levetid. Solcellevask med kalkfri vand fjerner pollen, støv, sod, fedt og efterlader solcellerne helt rene. Skulle skidtet være ekstra svært at få af, kan vi varme vandet op til 65 grader.

Videnskabelige resultater fastslår at solpaneler yder op til 15-30 % bedre efter de er vasket med kalkfri vand (ultra rent vand). Ved at sikre sig at ens solceller er rene, kan man derved undgå et årligt produktionstab på flere tusinde kroner. Det giver derfor al mulig mening at bestille solcellevask jævnligt, hvilket vi anbefaler at få gjort 2 gange om året.

Lad vores fagfolk stå for rengøringen

Det anbefales at lade professionelle fagfolk stå for vask af solcellerne. Solpaneler bør aldrig vaskes selv med brug af alm. postevand. Panelerne vil blive dækket med kalk fra det ufiltrerede vand og panelerne vil delvist eller ingen effekt have.

Derudover kan solceller ikke tåle stærke kemikalier, som findes i mange af de almindelige rengøringsmidler og man kan desuden risikere at beskadige solcellerne med ridser eller for hårdt pres, hvis man forsøger at rengøre dem selv.

Vores erfarne fagfolk har både den rette viden og det rette udstyr, der skal til for at løse opgaven perfekt.

Bestil professionel solcellevask her

Få et uforpligtende tilbud på solcellevask ved at benytte ovenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på vask af dine solceller.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon  20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

20 70 72 74 Få et tilbud

Årets Håndværker

Finalist 2022

Læs mere

Referencer


Over 2.000 faste kunder er din garanti for et perfekt resultat


Vi dækker hovedstadsområdet