OK

Erhvervsrengøring Rødovre, Valby og Hvidovre

Vi udfører erhvervsrengøring for en lang række kunder i bl.a. Rødovre, Hvidovre og Valby. Blandt vores kunder har vi et rigtig godt renommé, hvilket vi sætter stor pris på. Når du vælger os som leverandør af erhvervsrengøring, er det altid vores målsætning af leve op til dette gode omdømme.

Høj kvalitet gennem 25 år

Søger du service og kvalitet fra en pålidelig samarbejdspartener inden for erhvervsrengøring? Tårnby Vinduespolering har leveret kvalitetsrengøring siden 1992 til erhvervskunder i hele Storkøbenhavn. Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet af en konsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Professionel erhvervsrengøring Valby, Rødovre & Hvidovre

Vi går til alle opgaver med faglig stolthed og med fokus på at levere et perfekt resultat, når du bestiller os som dit rengøringsfirma. Vi leverer professionel kontorrengøring til såvel små som store kunder i både Hvidovre, Rødovre og Valby.

Mere end 2.000 faste kunder

Mængden af vores faste kunder siger det hele. Mere end 2.000 faste månedlige kunder inden for erhvervsrengøring er det kvalitetsstempel, der borger for vores professionelle punktlighed og grundighed. Samtidig betyder vores store kundeandel, at vi er yderst konkurrencedygtige. TV Polering har den nødvendige ekspertise og erfaring, der sikrer virksomheder med behov for erhvervsrengøring perfekte resultater.

Omhyggelig og grundig rengøringsservice

Vi har fokus på at holde en høj standard, så du får et flot og tilfredsstillende resultat, uanset om du er en større eller mindre erhvervsvirksomhed, der har brug for rengøring af kontor og virksomhedsarealer. Vi udfører alle slags opgaver inden for firmarengøring. Har du en rengøringsopgave, du ønsker at få løst? Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere og få et godt tilbud til din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er glade for vores kunder. Og vi vil så gerne have din virksomhed i vores kundegruppe. Vi står derfor klar til at bevise vores værd igennem et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Hvidovre, Rødovre eller omegn. Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald på telefon  20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

20 70 72 74 Få et tilbud

Årets Håndværker

Finalist 2022

Læs mere

Referencer


Over 2.000 faste kunder er din garanti for et perfekt resultat


Vi dækker hovedstadsområdet