TV Polering

En ren fornøjelse

tlf: 20 70 72 74

Få et tilbud

håndværkerfradraget trust

Erhvervsrengøring i Valby, Hvidovre og Rødovre

Vi udfører erhvervsrengøring for en lang række kunder i bl.a. Rødovre, Hvidovre og Valby. Blandt vores kunder har vi et rigtig godt renommé, hvilket vi sætter stor pris på. Når du vælger os som leverandør af erhvervsrengøring, er det altid vores målsætning af leve op til dette gode omdømme.

Søger du høj service og kvalitet fra en pålidelig samarbejdspartener inden for erhvervsrengøring? Så udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Professionel erhvervsrengøring

Vi går til alle opgaver med faglig stolthed og med fokus på at levere et perfekt resultat. Vi leverer professionel erhvervsrengøring til såvel små som store kunder i både Hvidovre, Rødovre og Valby.

Mere end 2.000 faste kunder

Mængden af vores faste kunder siger det hele. Mere end 2.000 faste månedlige kunder inden for erhvervsrengøring er det kvalitetsstempel, der borger for vores professionelle punktlighed og grundighed. Samtidig betyder vores store kundeandel, at vi er yderst konkurrencedygtige. TV Polering har den nødvendige ekspertise og erfaring, der sikrer virksomheder med behov for erhvervsrengøring perfekte resultater.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Vi er glade for vores kunder. Og vi vil så gerne have din virksomhed i vores kundegruppe. Vi står derfor klar til at bevise vores værd igennem et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring – uanset om din virksomhed er beliggende i Valby, Rødovre eller Hvidovre. Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald på telefon 20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

Om mig Telefon 20 70 72 74

håndværkerfradraget logo

Husk, nu kan du igen få penge tilbage via Håndværkerfradraget!

Læs om reglerne her

Referencer.

Referencer.

”Jeg er rigtig tilfreds med Carstens vask af både vinduer og mine solceller. Solcellerne producerer 25% mere strøm når Carsten har været forbi, så han og jeg når nok at blive gamle sammen.”

Jesper Jensen
Nykøbing Mors

TV Polering

Over 2.000 faste
kunder er din garanti for et perfekt resultat

Vi dækker hovedstadsområdet.

hovedstadsområdet
TVPolering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK