OK

Erhvervsrengøring København & Frederiksberg

Blandt vores kunder fra både erhverv, offentlige og private i København, har vi fået skabt os et rigtig godt renommé. Dette er vi meget taknemmelige for. Vi ønsker at leve op til dette gode omdømme, ved at arbejde hårdt på at blive det foretrukne valg, når der skal vælges leverandør af erhvervsrengøring København og erhvervsrengøring Frederiksberg.

Har du brug for en pålidelig samarbejdspartner til rengøring af din virksomhed, der kan levere høj service og kvalitet hver eneste gang? Så få et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

Bliv kontaktet af en konsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Professionel og stabil rengøring for erhverv

Vi ønsker at være en samarbejdspartner for vores kunder, som går til opgaven med en faglig stolthed og som leverer et perfekt resultat - altid. Dette gode resultat leverer vi til alle vore kunder, uanset størrelse. Fra de små butikker til store hovedsæder. Uanset vore kunders type og størrelse sørger vi for at udføre en professionel rengøring i hele hovedstaden.

Vi har over 25 års erfaring

Vi har beskæftiget os med rengøring, siden vi blev grundlagt i 1992, og vi har derfor lang erfaring med at udføre rengøringen professionelt, effektivt og grundigt for både små og store virksomheder. Du er derfor altid sikret et stykke veludført arbejde af høj kvalitet af dygtige og kompetente rengøringsmedarbejdere, som leverer et tilfredsstillende resultat hver gang.

Erhvervsrengøring Frederiksberg og hele Kbh.

Hos TV Polering har vi over 2.000 faste månedlige kunder til rengøring i hovedstadsområdet! Dette alene er et kvalitetsstempel, der sikrer en professionel grundighed og punktlighed. Derudover gør vores store kundeantal os i stand til at være yderst konkurrencedygtige.

Når virksomheden skal have foretaget en grundig rengøring, har TV Polering den fornødne erfaring og ekspertise der skal til, for at sikre et perfekt resultat.

Få et tilbud på erhvervsrengøring København her

Vi sætter pris på vores kunder. Og vi håber at få lov til at regne din virksomhed blandt vores 2.000 tilfredse månedlige erhvervskunder i hovedstaden. Derfor håber vi også, at du vil lade os bevise vores værd, ved at udfylde kontaktformularen her på siden og derved få et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også blot ringe til os på telefon  20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

20 70 72 74 Få et tilbud

Årets Håndværker

Finalist 2022

Læs mere

Referencer


Over 2.000 faste kunder er din garanti for et perfekt resultat


Vi dækker hovedstadsområdet