TV Polering

En ren fornøjelse

tlf: 20 70 72 74

Få et tilbud

Erhvervsrengøring København

Blandt vores kunder af både erhverv, offentlige og private i København, har vi fået skabt os et rigtig godt renommé. Dette er vi meget taknemmelige for. Vi ønsker at leve op til dette gode omdømme, ved at arbejde hårdt på at blive det foretrukne valg, når der skal vælges leverandør af erhvervsrengøring Købehavn og erhvervsrengøring Frederiksberg.

Har du brug for en pålidelig samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring, der kan levere høj service og kvalitet hver eneste gang? Så få et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående kontaktformular.

Professionel rengøring for erhverv

Vi ønsker at være en samarbejdspartner for vores kunder, som går til opgaven med en faglig stolthed og som leverer et perfekt resultat - altid. Dette gode resultat leverer vi til alle vore kunder, uanset størrelse. Fra de små butikker til store hovedsæder. Uanset vore kunders type og størrelse sørger vi for at udføre en professionel erhvervsrengøring i hele København.

Faste kunder i hele København

Hos TV Polering har vi over 2.000 faste månedlige kunder til erhvervsrengøring rundt om i København! Dette alene er et kvalitetsstempel, der sikrer en professionel grundighed og punktlighed. Derudover gør vores store kundeantal os i stand til at være yderst konkurrencedygtige.

Når virksomheden skal have foretaget en grundig erhvervsrengøring, har TV Polering den fornødne erfaring og ekspertise der skal til, for at sikre et perfekt resultat.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Bestil erhvervsrengøring København her

Vi sætter pris på vores kunder. Og vi håber at få lov til at regne din virksomhed blandt vores 2.000 tilfredse månedlige kunder til erhvervsrengøring på Frederiksberg såvel som i København. Derfor håber vi også, at du vil lade os bevise vores værd, ved at udfylde kontaktformularen her på siden og derved få et helt uforpligtende tilbud.

Du kan også blot ringe til os på telefon 20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

Om mig Telefon 20 70 72 74

håndværkerfradraget logo

Husk, nu kan du igen få penge tilbage via Håndværkerfradraget!

Læs om reglerne her

Referencer.

”Jeg har brugt TV Polering i mere end 5 år og vil fortsætte med det til den dag mit firma lukker. Man kan altid få fat i Carsten og kan altid regne med at han kommer. Han overholder sine aftaler.”

Andreas Jensen, ejer
Jensen Service ApS

TV Polering

Over 2.000 faste
kunder er din garanti for et perfekt resultat

Vi dækker hovedstadsområdet.

hovedstadsområdet
TVPolering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK