TV Polering

En ren fornøjelse

tlf: 20 70 72 74

Få et tilbud

Erhvervsrengøring

Hos TV Polering nyder vi godt af det gode renommé vi har blandt vore kunder, både private, offentlige og i en lang række firmaer i Storkøbenhavn. Det takker vi for! Vi vil fortsat bestræbe os på at være den foretrukne samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring i København.

Vil du også have den samme høje service og kvalitet som vores mange kunder? Så udfyld nedenstående kontaktformular og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Over 2.000 månedlige erhvervskunder

Vi ved hvad der kræves, når en virksomhed skal rengøres fra kælder til kvist. Vi kender kravene og vi har al den erfaring der skal til for at opfylde dem til punkt og prikke.

Når vi har over 2.000 faste månedlige erhvervskunder, siger det alt der skal siges om vores grundighed, punktlighed, konkurrencedygtighed og ikke mindst den pligtfølelse vi altid har over for alle vore kunder, store som små.

Bliv kontaktet af en konsulent

Dine op­lys­nin­ger vi­de­re­gi­ves ikke til 3. part

Pligtfølelse over for vores kunder

Hos TV Polering får alle kunder den samme høje kvalitet uanset størrelse. Vi udfører erhvervsrengøring for alle typer af virksomheder, fra de store hovedsæder til de små forretninger. Fælles for vore kunder er det dog, at de har en samarbejdspartner der tager dem og deres forretning seriøst og med en faglig stolthed, ønsker at levere et perfekt resultat – hver gang!

Bestil erhvervsrengøring her

Vi håber at vi fremover kan regne din virksomhed for en af vore tilfredse kunder. For at nå dertil starter det hele med et uforpligtende tilbud. Dette kan du få ved at udfylde kontaktformularen her på siden, eller ringe til os og tage en snak omkring din virksomheds ønsker og behov.

Ring i dag på telefon 20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

Om mig Telefon 20 70 72 74

håndværkerfradraget logo

Husk, nu kan du igen få penge tilbage via Håndværkerfradraget!

Læs om reglerne her

Referencer.

”Jeg har brugt TV Polering i mere end 5 år og vil fortsætte med det til den dag mit firma lukker. Man kan altid få fat i Carsten og kan altid regne med at han kommer. Han overholder sine aftaler.”

Andreas Jensen, ejer
Jensen Service ApS

TV Polering

Over 2.000 faste
kunder er din garanti for et perfekt resultat

Vi dækker hovedstadsområdet.

hovedstadsområdet
TVPolering.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK