OK

Rengøring til virksomheder

Hos TV Polering nyder vi godt af det gode renommé vi har blandt vore kunder, både private, offentlige og i en lang række firmaer i Storkøbenhavn. Det takker vi for! Vi vil fortsat bestræbe os på at være den foretrukne samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring i København.

Vil du også have den samme høje service og kvalitet som vores mange kunder? Så udfyld nedenstående kontaktformular og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet af en konsulent
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Over 2.000 månedlige erhvervskunder

Vi ved hvad der kræves, når en virksomhed skal rengøres fra kælder til kvist. Vi kender kravene og vi har al den erfaring der skal til for at opfylde dem til punkt og prikke.

Når vi har over 2.000 faste månedlige erhvervskunder, siger det alt der skal siges om vores grundighed, punktlighed, konkurrencedygtighed og ikke mindst den pligtfølelse vi altid har over for alle vore kunder, store som små. Læs mere om erhvervsrengøring København og erhvervsrengøring Valby, Rødovre og Hvidovre.

Pligtfølelse over for vores kunder

Hos TV Polering får alle kunder den samme høje kvalitet uanset størrelse. Vi udfører erhvervsrengøring for alle typer af virksomheder, fra de store hovedsæder til de små forretninger. Fælles for vore kunder er det dog, at de har en samarbejdspartner der tager dem og deres forretning seriøst og med en faglig stolthed, ønsker at levere et perfekt resultat - hver gang!

Bestil erhvervsrengøring her

Vi håber at vi fremover kan regne din virksomhed for en af vore tilfredse kunder. For at nå dertil starter det hele med et uforpligtende tilbud. Dette kan du få ved at udfylde kontaktformularen her på siden, eller ringe til os og tage en snak omkring din virksomheds ønsker og behov.

Ring i dag på telefon  20 70 72 74.

Tårnby Vinduespolering

Med mere end 25 års erfaring forstår vi hvad der er vigtigt – punktlighed og et perfekt resultat!

20 70 72 74 Få et tilbud

Årets Håndværker

Finalist 2022

Læs mere

Referencer


Over 2.000 faste kunder er din garanti for et perfekt resultat


Vi dækker hovedstadsområdet